AlgemeenBrielleFoto van de weekHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Terug van weggeweest: Foto van de week. Doe mee!

Advertentie

Is fotograferen jouw hobby? Van bijvoorbeeld natuur, je huisdier, evenementen- of iets anders? Doe dan mee met “Foto van de week”.

Iedere zondag om 14:00 uur publiceren wij een “foto van de week”. De foto van de week wordt door lezers van RegioVoorneaanZee.nl gekozen. Wij vragen lezers om te stemmen via een Poll.

De winnende foto krijgt een plaats als omslagfoto op onze sociale media (Facebook- en Twitter) wordt op de website uitgelicht en krijgt een vermelding in onze nieuwsbrief. Uiteraard met vermelding van naam/bedrijf- en een eventueel achtergrondverhaal bijbehorende de foto. (indien gewenst). Zo bereikt de winnende foto ruim 100.000 lezers!

De foto wordt gekozen door stemmen van lezers. Iedere week kan er t/m zondag 14:00 uur gestemd worden op een foto en volgt er een winnaar. Op de zondagen komt er om 16:00 uur weer een nieuwe ronde “foto van de week” online om op te kunnen stemmen voor de week erna.

Je kunt meedoen door een foto in te sturen door op de onderstaande knop te klikken. Doe dit vandaag uiterlijk 15:00 uur.

Heb jij afgelopen week een mooie foto gemaakt in de gemeente Voorne aan Zee?
Zend uw foto dan uiterlijk zondag 16 juli om 15:00 uur in om mee te doen met “Foto van de week” Op zondag 16 juli kan er vanaf 16:00 weer gestemd worden!
!
Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.