Algemeen

Nachtafsluiting N57 tussen Hellevoetsluis en Stellendam

Advertentie

Vannacht, dinsdag 28 februari, wordt de N57 in beide richtingen afgesloten vanaf 00.00 uur tot 05.00 uur tussen Stellendam en Hellevoetsluis. De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van testwerkzaamheden aan de basculebrug in de N57 bij de Goereesesluis. Weggebruikers moeten rekening houden met circa 45 minuten extra reistijd.  

Omleidingsroute 

Verkeer vanuit Zeeland richting Rotterdam wordt omgeleid via de N215, N59, A29 en A15. Verkeer vanuit Rotterdam richting Zeeland wordt omgeleid via de A15, A29, N59 en de N215. De omleidingsroute is aangegeven via tekstkarren langs de weg. 

De testwerkzaamheden waren tijdelijk uitgesteld in verband met de aanvaring van de naastgelegen ophaalbrug op woensdag 22 februari en worden nu alsnog uitgevoerd. Het is belangrijk dat de basculebrug in de N57 goed functioneert, te meer omdat de N57 dient als een van de omleidingsroutes voor de grootschalige werkzaamheden aan de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel.  

Houd voor meer informatie rondom de ontwikkelingen van de Goereesesluis de website van Rijkswaterstaat in de gaten.

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.