Oostvoorne

Naam nieuwe speeltuin Oostvoorne bij het Mildenburgbos bekend!

Advertentie

Wethouder Lies van der Pol heeft de naam van de nieuwe natuurspeeltuin bij het Mildenburgbos in Oostvoorne bekendgemaakt. Het is geworden: Bosspeeltuin Mildenburg. Stichting Zuid-Hollands Landschap en de gemeente Westvoorne hebben samen met een groep betrokken inwoners en andere belanghebbenden gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe speeltuin. 

De wethouder maakte de naam bekend tijdens de opening van de speeltuin. Kinderen van de omliggende scholen en andere betrokkenen bij de speeltuin konden suggesties doen voor de nieuwe naam. Uit deze lijst van namen zijn de drie leukste gekozen. Op deze drie kon vervolgens gestemd worden via de website van de gemeente.

Wethouder Van der Pol: “Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe, natuurlijke speelplek in Oostvoorne! Kinderen van alle leeftijden kunnen heerlijk spelen op deze prachtige plek. Voor de ouders of begeleiders worden er nog bankjes geplaatst, zodat het ook voor hen een fijne plek is.”

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.