AlgemeenRockanje

Muziekvereniging Ons Genoegen overhandigt jubileumkalender aan Burgemeester Rehwinkel

Advertentie

In 2024 viert Ons Genoegen feest! De muziekvereniging uit Rockanje bestaat dan maar liefst 120 jaar. Ter ere van dit jubileum zijn ongeveer 200 foto’s en krantenknipsels gedigitaliseerd en gebundeld in een speciale verjaardagskalender. Op donderdag 23 november j.l. heeft het jubileum comité van Ons Genoegen de jubileumkalender officieel overhandigt aan burgemeester Peter Rehwinkel en wethouder Janneke Postma van cultuur.

De jubileumkalender is vanaf nu verkrijgbaar bij leden van Ons Genoegen en bij de Readshop in Rockanje voor € 15,-. Zo’n 75% van de opbrengst komt ten goede aan de activiteiten van het jubileumjaar in 2024. Tijdens dit jubileumjaar zal de verjaardag van Ons Genoegen groots gevierd worden. Zo zal op zaterdag 20 januari het jubileumjaar worden ingeluid met een Jeugdfestival. Natuurlijk gaan ook de reguliere activiteiten door, zoals de jaarlijkse uitvoering op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Daarnaast nodigt Ons Genoegen oud-leden van harte uit om mee te doen aan de Reünie Play-Inn, die op zaterdag 1 juni zal plaatsvinden.

Als kroon op het jubileumjaar wordt er een heuse documentaire gemaakt over 120 jaar Ons Genoegen. De opnames zijn in volle gang om alle verborgen verhalen vast te leggen. Het feestelijk jaar gaat afgesloten worden met een jubileumconcert in samenwerking met het kwintet van de Marinierskapel op zaterdag 9 november.

Kijk voor meer informatie op www.onsgenoegenrockanje.nl

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.