Algemeen

Massale acties Farmers Defence Force en Extention Rebellion op 11 maart

Advertentie

Farmers Defense Force kondigt een “grote demonstratie allertijden” aan. Op zaterdag 11 maart 2023 zullen tractoren vanuit alle hoeken van Nederland zich naar Den Haag gaan begeven.

Op deze dag wil Extention Rebellion met vele duizenden mensen de A12 gaan blokkeren. Er wordt dan ook complete chaos verwacht. VVD Zuid-Holland maakt zich grote zorgen en vraagt gemeenten, Rijkswaterstaat en de provincie steden- en dorpen bereikbaar te houden.

Het is nog maar de vraag of weggebruikers op plaats van bestemming komen. De VVD vraagt dan ook om weggebruikers tijdig te informeren. en daardoor goed voorbereid de weg op kunnen.

Op de website van Extention Rebellion valt het volgende te lezen;

A12 actie 11 maart
De zesde A12-blokkade is op zaterdag 11 maart om 12:00 uur! Dit keer met duizenden mensen. Wij eisen een direct einde aan de jaarlijkse 17,5 miljard euro fossiele subsidies.

Er is door Extention Rebellion tevens een Telegram-kanaal opgericht voor mensen die zich willen aansluiten bij deze actie. Het kanaal omvat momenteel ruim 1800 leden.

Foto: Extention Rebellion

Meer details over deze massale acties zijn nog niet bekend.

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.