Alles lezen? Kies voor PREMIUM

Klik hier voor meer informatie
112/MisdaadHellevoetsluis

Man valt met driewielfiets in sloot in Hellevoetsluis en overlijdt ter plaatse

Advertentie

Hellevoetsluis – Een 54-jarige man uit Hellevoetsluis is zondagavond 11 september overleden in een sloot aangetroffen aan de Hellevoetse Achterweg.

Voorbijgangers belde rond 22:50 uur de hulpdiensten toen ze in een sloot aan de Hellevoetse Achterweg een man zagen liggen. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter rukte massaal met spoed uit naar het adres.

De brandweer heeft man uit water gehaald, maar alle hulp mocht niet meer baten. De man bleek al in de sloot te zijn overleden. De forensisch opsporing van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. De familie van de man is inmiddels op de hoogte gebracht van zijn overlijden.

Update: het blijkt om een eenzijdig ongeval te gaan. De man is met zijn driewiel fiets de sloot ingereden en kon er niet meer zelfstandig uit.

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.