Alles lezen? Kies voor PREMIUM

Klik hier voor meer informatie
OproepenBrielleHellevoetsluisNieuwenhoornOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Maak evenementen vanaf een andere kant mee; stichting 4P zoekt enthousiaste verkeersregelaars

Advertentie

Voorne aan Zee- In verband met het grote aantal evenementen in de regio, is Stichting 4P opzoek naar uitbreiding van het huidige team dat uit 30 vrijwilligers bestaat (EHBO en verkeersregelaars). Wil jij evenementen ook eens meemaken vanuit een andere kant? Dan zoeken ze jou!

4P is ontstaan uit een groep vrienden in 2018. Deze vrienden hadden samen al ruime ervaring als evenementenverkeersregelaars. Door de jaren heen heeft deze club zich steeds meer geprofessionaliseerd. Geprofessionaliseerd als in goed georganiseerd en door de diverse opdrachtgevers, die zij door de jaren heen hebben verworven, zeer gewaardeerd. Namens de gemeente Hellevoetsluis heeft de burgemeester de groep in 2019 de Jan Blanken bokaal uitgereikt voor hun inzet, saamhorigheid- en professionaliteit.

Ben jij: 

  • Minimaal 18 jaar,
  • Fysiek gezond
  • En vind je het leuk om evenementen van een andere kant mee te maken?

Dan zoeken ze jou!

4P kent een een gezellig team met vrijwilligers, van alle markten thuis. De collega’s zijn enthousiast, gemotiveerd en fanatiek. Samen hebben ze al bij vele evenementen bijgedragen aan de verkeersveiligheid. Bij voorkeur ben je in het bezit van een instructieverklaring of bereid deze te halen.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.