EvenementenGemeente

Kom naar de Veiligheidsdag Westvoorne op 18 juni!

Advertentie

Westvoorne – De gemeente Westvoorne organiseert samen met de brandweer, politie, reddingsbrigade, ambulance en de boa’s de Veiligheidsdag Westvoorne bij de Veiligheidspost op De Pinnepot in Oostvoorne (Langeweg 32). Iedereen is van harte welkom om tussen 10.00 en 14.00 uur een kijkje te nemen.

Voor jong en oud

Er is van alles te doen voor jong en oud. Kruip achter het stuur van 4×4 politieauto of spring op een jetski van onze eigen reddingsbrigade. Kijk hoe de brandweer een auto open knipt of naar spectaculaire vlam-in-de-pan demonstratie. Voor kinderen is er een springkussen. Het belooft een superleuke dag te worden!

Programma

11.00 uur demonstratie brandweer openknippen auto
12.00 uur demonstratie brandweer vlam-in-de-pan
13.00 uur demonstratie brandweer openknippen auto

Informatie

Onze boa’s zijn aanwezig om u meer te vertellen over inbraakpreventie tijdens de komende vakantieperiode. De brandweer is op zoek naar vrijwilligers. Heeft u interesse, schiet dan een van de aanwezige brandweerlieden aan. Zij vertellen u graag meer over wat het inhoudt om vrijwilliger bij de brandweer te zijn. 

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.