Gemeente

Kleine Ereprijs Westvoorne voor jonge helden

Advertentie


Westvoorne – De gemeente Westvoorne is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen. Daarom is speciaal voor onze jeugdige helden het jeugdlintje in het leven geroepen. De ‘Kleine Ereprijs Westvoorne’ is de jongerenversie van de ‘Grote Ereprijs Westvoorne’ en zal dit jaar voor de laatste keer uitgereikt worden.

Bijzondere prestatie

Kent u een jonge held die zich op een positieve manier heeft ingezet voor anderen of voor de gemeente? Nomineer hem of haar voor de Kleine Ereprijs Westvoorne! Denk bijvoorbeeld aan jongeren die het afgelopen jaar geruime tijd ouderen, gehandicapten of zieken hebben geholpen, misschien wel in relatie tot corona. Of kinderen die activiteiten hebben georganiseerd of vrijwilligerswerk hebben gedaan, bijvoorbeeld bij een culturele vereniging of sportvereniging. Ook jongeren die een ‘heldendaad’ hebben verricht of een bijzondere prestatie hebben geleverd, kun je voordragen voor de Kleine Ereprijs Westvoorne.

Eerdere winnaars waren Daan van den Bor (realisatie pannaveld bij OVV), de DJ Crew, Leona Snoey (inzet voor mensen met een beperking) en Maas de Graaf (inzamelen van geld voor medicijnen tegen kinderkanker). Allemaal zijn ze op hun eigen manier een voorbeeld voor vele jongeren, maar ook volwassenen.

Iemand voordragen?

De Kleine Ereprijs Westvoorne wordt jaarlijks aan één persoon of groep uitgereikt. Alle inwoners van Westvoorne in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar kunnen worden voorgedragen. Wilt u iemand voordragen? Dat kan tot uiterlijk 31 oktober 2022. Stuur een mail naar gemeente@westvoorne onder vermelding van ‘aanvraagformulier De Kleine Ereprijs’. 

Een deskundige jury onder leiding van burgemeester De Jong buigt zich over alle inzendingen en bepaalt wie de prijs in ontvangst mag nemen. De uitreiking vindt plaats op een nader te bepalen tijdstip.

Vragen? 

Heeft u  vragen over de Kleine Ereprijs Westvoorne of wil je extra informatie? Stuur dan een e-mail naar via gemeente@westvoorne.nl  o.v.v Ereprijs of bel naar (0181) 40 80 75.

Bron- en foto: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.