Omliggende gemeenten

Jongen beroofd onder bedreiging van vuurwapen in Spijkenisse

Advertentie

Donderdagavond rond 20.15 uur werd bij een bushalte ter hoogte van het Vlinderveen een 17-jarige Dordtenaar onder bedreiging van een vuurwapen beroofd van zijn spullen. Twee daders renden er vervolgens vandoor. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

De jongen werd slachtoffer van twee daders die beiden rond de 1.70m waren en een slank postuur hadden. Ze droegen allebei een colletje, een dunne donkere regenjas, zwarte broek en zwarte schoenen. Dader 1 had echter een licht getinte huidskleur, dader 2 een donker getinte huid. 

De daders bedreigende de jongeman met een vuurwapen en lieten hem zijn spullen en geld afgeven. Ze sloegen daarna te voet op de vlucht. Toen het slachtoffer de politie waarschuwde, waren de verdachten al uit het zicht verdwenen.

Mensen die iets gezien hebben van het incident, of mogelijk beelden hebben waarop de beroving of de vlucht van de verdachten te zien is, dan komt de Politie graag met u in contact.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.