GemeenteBrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Jaarwisseling Voorne aan Zee relatief rustig verlopen

Advertentie

De jaarwisseling is in de gemeente Voorne aan Zee relatief rustig verlopen. Boa’s van de gemeente en beveiligingsmedewerkers spreken van een beheersbare oudejaarsdag en jaarwisseling. Ook Politie Basisteam Haringvliet geeft aan dat de jaarwisseling redelijk rustig en zonder grote incidenten is verlopen. De brandweer (van Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond) is een paar keer uitgerukt om een aantal beginnende brandjes te blussen.

Maatregelen

Om eventuele overlast en schade door vuurwerk te voorkomen, heeft de gemeente voorafgaand aan de jaarwisseling verschillende maatregelen genomen. Zo zijn afvalbakken (beperkt) preventief verwijderd of afgesloten. Boa’s waren actief in de wijken aanwezig. Daarnaast is voor preventie particuliere beveiliging ingehuurd.

Kosten

De totale kosten aan materiële schade door vuurwerk worden momenteel nog in kaart gebracht.

Dankbaar

Burgemeester Rehwinkel en loco burgemeester Schop bedanken alle veiligheidsdiensten en medewerkers voor hun inzet tijdens de jaarwisseling. “En ook dank aan alle inwoners; de jaarwisseling was in veel wijken een leuk feest en is over het algemeen prettig verlopen.”

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.