BrielleRockanjeVoorne aan Zee

Ingrid den Bakker uit Brielle benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Advertentie

Rockanje – Op zaterdag 6 juli heeft mevrouw I.C.J. (Ingrid) den Bakker-Hendriks uit Brielle een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Peter Rehwinkel. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar activiteiten voor Muziekvereniging Ons Genoegen uit Rockanje en de Rooms-Katholieke gemeenschap H.H. Martelaren van Gorcum in Brielle.

Gedurende meer dan 20 jaar heeft zij zich voornamelijk op bestuurlijk vlak ingezet voor Ons Genoegen. Als algemeen bestuurslid, voorzitter, secretaris en opnieuw als voorzitter. Zij wordt de stabiele factor van de vereniging genoemd en zorgt voor een prettig verenigingsklimaat waar gezelligheid, sociale contacten, persoonlijke ontwikkeling en het leveren van een culturele bijdrage centraal staan. Haar blik is op de toekomst gericht.

Ook mag de Rooms-Katholieke gemeenschap op haar steun rekenen als vrijwilligster jeugdwerk. Zij bereidt onder andere de kinderwoorddiensten voor, ondersteunt werkgroepen en is betrokken bij diverse kleinere activiteiten, zoals het maken van Palmpasen stokken, koffieconcerten en zij is parochiewacht. Verder is zij bestuurlijk lid van de Parochiële Caritas Instelling.

Gezien haar jarenlange, belangeloze en vrijwillige inzet voor cultuur en kerk, waarbij zij voor iedereen klaar staat en zorgt voor verbinding, mag burgemeester Rehwinkel voor de allerlaatste keer als burgemeester van Voorne aan Zee een Koninklijke onderscheiding uitreiken. Dit gebeurt voorafgaand aan de feestelijke première van de documentaire “120 jaar ‘Ons Genoegen’- een vereniging door goud omsloten” in de Welkomkerk in Rockanje.

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.