Gemeente

Informatiebijeenkomst Net op Zee Nederwiek 2

Advertentie

U bent welkom bij de bijeenkomst die het ministerie van EZK samen met TenneT organiseert. De bijeenkomst vindt plaats bij Futureland op 22 september om 16:30 tot 18:30.

Directe aanleiding is de ter inzage legging van de concept Notitie Reikwijdte en Detailniveau (cNRD) voor het project Net op zee Nederwiek 2, dat straks het windenergiegebied Nederwiek verbindt met het hoogspanningsnet op de vaste wal en aanlandt op de Maasvlakte. Deze notitie beschrijft de platformlocatie, de kabelroute, de locatie van het converterstation en de milieueffecten daarvan die worden voorgesteld om te onderzoeken in het milieueffectrapport. Uw inbreng op deze notitie is van harte welkom! 

Bijeenkomst

Deze bijeenkomst heeft de vorm van een informatiemarkt met vrije inloop van 16.30 uur tot 18.30 uur. U kunt hier terecht voor informatie over het project en over de procedure. 
Er zijn medewerkers van initiatiefnemer TenneT en het ministerie van EZK aanwezig om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden.


De cNRD ligt ter inzage tot en met 20 oktober. Notitie Reikwijdte en Detailniveau Net op zee Nederwiek(externe link).

Meer informatie 

Meer informatie over Net op Zee Nederwiek 2 staat op de website van RVO Net op zee – Nederwiek 2(externe link) en TenneT(externe link).

Adres FutureLand

Europaweg 902, Havennummer 8360, 3199 LC Maasvlakte Rotterdam (FutureLand | Ontdek de haven van Rotterdam (portofrotterdam.com)). 

Bron: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.