Gemeente

Informatieavonden over kustverzanding

Advertentie

Westvoorne – De kust voor de Haringvlietmonding verzandt. In 2021 zijn de mogelijke gevolgen hiervan onderzocht. Wilt u hier meer over weten bezoek dan een van de twee informatiebijeenkomsten op 21 juni in Oostvoorne en 4 juli in Rockanje die gemeente Westvoorne hierover organiseert.

Aan de hand van de resultaten uit het onderzoek uit 2021 werkt gemeente Westvoorne met verschillende partijen samen om te bedenken hoe we hier mee om kunnen en willen gaan. De partijen samen vormen de Kustcoalitie. Deze coalitie heeft als doel een toekomstbestendig kustgebied voor Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee te verwezenlijken. Met het streven om het badstrand te behouden maar ook de natuurontwikkeling ruimte te geven gaat de gemeente met de Kustcoalitie een visie maken. De gemeente pakt dit voortvarend op en realiseert zich dat ook op de korte termijn het gebied aantrekkelijk moet blijven. Hiervoor gaat de gemeente op een ander moment in gesprek met ondernemers en betrokken organisaties.

De gemeente wil de inwoners informeren over de ontwikkelingen, mogelijke vragen beantwoorden en ideeën met betrekking tot het gebied horen. Daarom organiseert de gemeente twee informatiebijeenkomsten waar u van harte welkom bent.

  • Op dinsdag 21 juni ontmoeten wij u graag om 19.30 uur in Hotel van Marion in Oostvoorne.
  • In Rockanje zien wij u graag op 4 juli om 19.30 uur in het gemeentehuis.

Meer informatie

Meer informatie over de samenwerkende partijen, het hoofdrapport en de meer uitgebreide onderzoeksresultaten, vindt u op: https://www.westvoorne.nl/kustverzanding.

Bron: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.