GemeenteBrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Informatieavond waterstof en waterstofdragers

Advertentie

Op donderdagavond 28 september nodigt de gemeente Voorne aan Zee u uit om aanwezig te zijn op de informatieavond over de energietransitie in de haven. Als onderdeel van de energietransitie wordt deze avond de nadruk gelegd op waterstof en waterstofdragers, zoals ammoniak.

Het Havenbedrijf Rotterdam werkt samen met bedrijven in de haven en de overheid aan een toekomstbestendige haven. Het doel is om in lijn met de klimaatdoelstelling van 2030 en 2050 een haven zonder CO2 uitstoot te worden. Dat betekent dat veel gaat veranderen in de haven. Zo zijn er plannen om waterstof en waterstofdragers (zoals ammoniak) op- en over te slaan en te gaan gebruiken in de haven. Als vervangers van fossiele brandstoffen. 

Tijdens deze informatieavond schetst Havenbedrijf Rotterdam een toekomstplaatje en lichten verschillende bedrijven hun toekomstige plannen en projecten toe. Ook de DCMR is aanwezig. Er is voldoende ruimte voor u om uw vragen te stellen. 

Reserveer 28 september in uw agenda van 19.30 uur tot 22.00 uur in het Droogdok, Dokweg 5 in Hellevoetsluis. U bent van harte welkom namens wethouder Bal en wethouder Schop van de gemeente Voorne aan Zee.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.