GemeenteBrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Informatieavond marktontwikkelingen afvalinzameling op woensdagavond 7 februari

Advertentie

Vanavond, woensdagavond 7 februari is er een informatieavond over de marktontwikkelingen afvalinzameling voor geïnteresseerden. Deze avond vindt plaats in de Raadzaal van het gemeentehuis in Hellevoetsluis.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Tijdens een eerdere bijeenkomst op 5 september 2023 informeerden wij u over de marktontwikkelingen in het inzamelen van afval huis-aan-huis. Naar aanleiding van deze bijeenkomst is door externe partij IPR Normag een onderzoek uitgevoerd en dit presenteren wij op woensdagavond 7 februari vanaf 20.00 uur aan u. De presentatie wordt verzorgd door het onderzoeksbureau. Het doel van deze informatieavond is om u te informeren over de uitkomsten van dit onderzoek en de vervolgstappen.

Datum: Woensdag 7 februari
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Raadzaal in het gemeentehuis in Hellevoetsluis

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.