BrielleGemeenteRockanje

Informatieavond baggerwerkzaamheden tussen Rockanje en Brielle

Advertentie

In 2023 worden de watergangen in het baggergebied Voorne Putten, waar het waterschap Hollandse Delta onderhoudsplichtig voor is, door JARO BV uit Stellendam gebaggerd (schouwvak 200).

In dat kader nodigt men u graag uit voor een inloopavond waar u meer informatie ontvangt omtrent de uitvoering van de werkzaamheden. De inloopavond vindt plaats op donderdag 21 september vanaf 19:00 uur tot circa 21:00 uur bij buurthuis ’t Dijckhuis, Dijckpotingen 10 te Vierpolders.

Baggeren is van belang voor de kwaliteit en doorstroming van het water. Voor meer informatie over de baggerwerkzaamheden kunt u naar de website www.wshd.nl/baggeren(externe link).

Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen aangaande de baggerwerkzaamheden 2023, neem dan contact op met Waterschap Hollandse Delta via 0900 200 50 05.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.