ZwartewaalEvenementen

Indoor markt met lokale ondernemers, live muziek en foodtrucks in Zwartewaal

Advertentie

Zwartewaal – De Brielse Boer presenteert op zondag 21 april van 11.00 tot 17.00 uur Markt & Muziek. Een markt met lokale ondernemers, producten, etenswaren en live muziek. De toegang is gratis. Inmiddels is bekend dat er lokale talenten voor de muzikale omlijsting gaan zorgen, waaronder FAURE, Rachel Fiole en Kevin van Otterloo.

Brielse Boer biedt hiermee ruimte aan groeiende en bloeiende muzikanten. De muziek is mogelijk gemaakt door Stichting Kunst en Cultuur Brielle.

Zelfs als het die dag minder goed weer is, is dit een leuk uitje. De markt en de optredens worden namelijk binnen in de gerenoveerde, monumentale schuur gehouden. Jonge bezoekers kunnen zich laten schminken en er zijn suikerspinnen te koop.

Lokale producten die er aangeboden worden zijn onder andere: etenswaren, thee, geurmengsels, bier, kaas, rabarberbubbels, tweedehands spullen, handgemaakte producten, wenskaarten, kinderkamer decoraties, handgemaakte sieraden, fashion, meel- en broodmixen, bamboe sokken, vintage woonaccessoires en speelgoed, handgemaakte tassen, riemen en etui’s, biologische schoonmaakproducten, paardencoaching en nog veel meer!

Kom je met de auto, navigeer dan naar Buitengronden 7, Zwartewaal.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.