Oostvoorne

Horecagelegenheid in Oostvoorne houdt deuren gesloten

Advertentie

Oostvoorne – Op bovenstaande foto kunt u zien dat een horecagelegenheid in Oostvoorne noodgedwongen de deuren gesloten heeft gehouden tijdens Pasen Duinen.

De horecagelegenheid spreekt over het niet kunnen handhaven van nieuwe “opgelegde” maatregelen vanuit de gemeente Voorne aan Zee. O.a. vanwege mogelijke drukte, alcohol- en plastic op straat.

De horecagelegenheid uit jullie posting heeft inderdaad nieuwe onbetaalbare regels opgelegd gekregen door een gemeenteambtenaar.

Wethouder van evenementen heeft het door o.a mijn tussenkomst afgelopen woensdagmiddag teruggedraaid door toezegging te doen tot opening op 2de paasdag onder oude regels. Desondanks meerdere Facebook postings en pamflet op raam. Niet helemaal netjes naar de politiek toe mijns inziens. 

Wiebe Dedert, Gemeenteraadslid BVNL
Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.