NissewaardAbbenbroekGeervlietHeenvlietHekelingenSimonshavenSpijkenisse

Hondencontroleurs zijn weer op pad | Nissewaard

Advertentie

Nissewaard – De hondencontroleurs zijn weer op pad. Sinds 2 april 2024 controleren zij woningen in heel Nissewaard. Ze kijken dan of u hond(en) heeft waarvoor u hondenbelasting moet betalen.

De controleur kan bij u aanbellen en enkele vragen stellen over het al dan niet hebben van een hond. Als er niemand thuis is en de controleur heeft het vermoeden dat op dat adres één of meerdere honden aanwezig zijn, dan laat hij een informatiebrief met een aangiftebiljet hondenbelasting achter.

De controle wordt uitgevoerd door Holland Ruiter. De controleurs zijn in het bezit van een legitimatiebewijs met pasfoto. De namen van de controleurs zijn bekend bij de politie en bij de gemeente.

Hond aanmelden via website

Als u één of meer honden houdt, moet u hondenbelasting betalen. U bent (wettelijk) verplicht hiervan zelf aangifte te doen.

U kunt uw viervoeter snel en gemakkelijk aanmelden via www.nissewaard.nl/mijnbelastingen. Daar kunt u ook terecht voor het afmelden van een hond als deze is overleden of is overgedragen aan iemand anders.

Meer weten over de hondenbelasting?

Kijk voor meer informatie over de hondenbelasting op www.nissewaard.nl/belastingen.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.