RockanjeAlgemeen

Hoe rolstoelvriendelijk is Rockanje? Dorpsraad gaat problemen inventariseren

Advertentie

De dorpsraad Rockanje gaat inventariseren welke problemen rolstoelgebruikers, scootmobielers e.d. ondervinden als zij gebruik maken van de openbare weg. Voor deze inventarisatie heeft de Dorpsraad uw hulp nodig!

Kent u een situatie die problemen oplevert voor rolstoelgebruikers e.d. (denk aan het ontbreken van op- en afritten bij trottoirs), laat het dan weten. Uw opmerkingen kunt u sturen naar info@dorpsraadrockanje.nl. Noem in uw e-mail de exacte locatie waar sprake is van een probleem en voeg daar zo mogelijk een foto en uw telefoonnummer bij.

De dorpsraad zal de opmerkingen inventariseren en in overleg treden met de gemeente om te bekijken of verbeteringen mogelijk zijn.

LET OP! Het gaat bij deze inventarisatie niet om los- of scheefliggende tegels. Deze klachten kunt u rechtstreeks melden bij de gemeente via het meldpunt openbare ruimte: https://www.voorneaanzee.nl/melding-woon-en-leefomgeving

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.