Gemeente

Hoe moet Voorne aan Zee er in de toekomst uit gaan zien? Deel uw mening!

Advertentie

Gemeente Voorne aan zee ontvangt graag uw mening over hoe de gemeente er in de toekomst uit moet zien.

De gemeente maakt een omgevingsvisie, dat is een langetermijnvisie voor onze leefomgeving; dat is alles wat je ziet, hoort, voelt en ruikt. Hoe verbetert Voorne aan Zee de komende jaren het welzijn van mensen voor huidige en toekomstige generaties? Hoe zetten we ons landschap en natuurlijke leefomgeving centraal? Hoe stimuleren we werken en ondernemen? Dat zijn vragen waar het in de omgevingsvisie om draait.

De gemeente Voorne aan Zee is benieuwd naar de wensen van de inwoners en ondernemers voor hun leefomgeving, en wat zij de grootste uitdagingen vinden voor verschillende gebieden binnen de gemeente. Hier stellen we u graag een aantal vragen over.

Wilt u eerst meer weten over de omgevingsvisie en hoe dit traject verloopt? Klik dan hier

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 – 15 minuten. Hoeveel tijd u kwijt bent, is afhankelijk van het aantal plekken waarover u uw mening wilt geven. Alvast bedankt voor het deelnemen aan dit onderzoek.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.