Gemeente

Hoe moet de natuurspeeltuin bij het Mildenburgbos eruit zien?

Advertentie

Gemeente – Op de plek in het Mildenburgbos in Oostvoorne waar voorheen peuterspeelzaal De Peuterhof stond, komt een nieuwe natuurspeeltuin. Met omwonenden en belanghebbenden is van gedachten gewisseld over hoe de natuurspeeltuin eruit moet zien en aan welke eisen deze moet voldoen. Hiervoor is een bijeenkomst georganiseerd, waarna een werkgroep in het leven is geroepen. Deze groep heeft nagedacht over het ontwerp. Ook kinderen zijn bij het ontwerp betrokken. Zij mochten tekeningen maken van hun ideale speeltuin. De ideeën van de kinderen vormden de basis voor de keuzes die in de werkgroepen met inwoners zijn gemaakt.

Hieronder staan 2 tekeningen van de nieuwe natuurspeeltuin. We moeten er één kiezen. Fijn als je ons daarbij helpt. Welke vind jij het leukst?

Bron- en illustraties: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.