BrielleOostvoorneRockanje

High tea voor mantelzorgers die wonen en/of zorgen voor iemand in de gemeente Westvoorne en Brielle

Advertentie

Zaterdag 5 november organiseren we van 14.00 tot 16.00 uur voor alle mantelzorgers die wonen en/of zorgen voor iemand uit Westvoorne of Brielle een gezellige high tea in het wapen van Marion in Oostvoorne, Zeeweg 60 in Oostvoorne.

De gemeenten Westvoorne en Brielle willen hun mantelzorgers extra in het zonnetje zetten in verband met de dag van de Mantelzorg. Wat u doet als mantelzorger is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en het verdient een waardering. Alle mantelzorgers worden verwend met lekkere thee en heerlijke hapjes, onder het genot van een gezellig praatje.

Opgeven voor de dag van de high tea uiterlijk 2 november via het telefoonnummer 0181 – 333 507 of e-mailadres: mantelzorgzhe@meevivenz.nl onder vermelding van ‘dag van de mantelzorg’ met daarbij uw naam, adres, geb. datum, tel nummer en eventueel dieet- en allergiewensen. Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag. Meld u snel aan. Er is beperkt plaats.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.