Omliggende gemeenten

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis opnieuw in top 10 ziekenhuizen

Advertentie

Dirksland – Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis behoort dit jaar opnieuw tot de tien best gewaardeerde ziekenhuizen van Nederland. Patiëntenfederatie Nederland heeft dit dinsdagmiddag live vanuit de Jaarbeurs in Utrecht bekendgemaakt. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis wordt gemiddeld gewaardeerd met een 9,2.

Het ziekenhuis dankt de hoge notering aan de honderden waarderingen van patiënten en naasten op de website van ZorgkaartNederland. Patiënten zijn met name tevreden over het feit dat artsen en verpleegkundigen vriendelijk, deskundig en duidelijk zijn en de tijd die wordt genomen voor de behandeling. Ook het nakomen van afspraken en een luisterend oor zijn voor de patiënten wordt veel genoemd in de positieve waarderingen.

Mariska Shekary, medisch lid van de raad van bestuur van CuraMare: “We zijn erg trots dat we opnieuw bij de 10 best gewaardeerde ziekenhuizen van Nederland horen. Onze medewerkers en zorgprofessionals zetten zich dagelijks met hart en ziel in om onze patiënten de beste zorg en behandeling te bieden. Wanneer de patiënt dit ook daadwerkelijk zo ervaart, is dat een welverdiende bekroning op hun harde werk. Het onderstreept voor ons ook de belangrijke toegevoegde waarde van goede zorg nabij in ons vertrouwde regionale ziekenhuis”

ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg die in Nederland wordt geboden.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.