Advertorial

Het leven is als fotograferen: Leg de mooie momenten vast en geniet van de herinneringen

Laat uw herinneringen professioneel vastleggen door Carla Fotografie

Advertentie

Carla fotografie is gevestigd in Brielle en verzorgt zwangerschap-, newborn-, baby-, kinder-, en familie-, fotoshoots.

Voor Newbornshoots kom ik aan huis en neem alle benodigde spullen mee. Zo kun je lekker in je eigen vertrouwde omgeving blijven met jullie kindje. Voor de overige fotoshoots kom ik aan huis óf spreken we af op een buitenlocatie.

Een aantal keren per jaar kun je bij Carla Fotografie terecht voor Mini shoots. Deze duren maar 20 minuten en daardoor ideaal voor kleine kinderen. De shoots zijn aantrekkelijk geprijsd en worden op een vaste locatie georganiseerd. 

Zo zijn er momenteel Mini Kinderboerderij (27 april) en Mini Moederdag shoots (28 april) te boeken. Ook voor de Kerst minishoots kun je je al aanmelden (24 november en 1 december). Vorig jaar was dit een groot succes.  Op mijn website vindt je alle info.

Maar Carla Fotografie doet nog meer: Je kunt ook een prachtige huwelijksreportage boeken. Ga jij dit jaar of volgend jaar trouwen? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik je alles. 

Heb ik jouw interesse gewekt of heb jij vragen? Neem dan even contact op via mijn website. We bespreken dan jouw wensen en mijn mogelijkheden.

Website: www.carlafotografie.nl
Telefoon: 06-50487339

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.