AlgemeenRockanje

Het kan nog gekker; kerstboom dumpen op een kruising in Rockanje

Advertentie

Rockanje – De gemeente Voorne aan Zee communiceert al weken over het ophalen c.q. inleveren van kerstbomen. Het pronkte eerst in de meeste woonkamers, maar nu driekoningen is geweest, wil menigeen van de boom af.

Hoe moeilijk is het, om de “afgedankte” kersboom netjes aan te bieden (of in te leveren)? Dat blijkt wel in Rockanje. Als we dachten dat het nog gekker zou kunnen, spant dit de kroon. Midden op een drempel in een straat. De eerstvolgende voorbijgaande autobestuurder wacht de taak om de boom naar de kant te brengen om überhaupt door te kunnen rijden.

  • De inwoners van de voormalige gemeente Hellevoetsluis kunnen hun boom ook aanbieden bij de inzameling van de rest of gft-container in de week van 8 januari (niet in de container, er rijdt een aparte wagen). Voor de inwoners van de voormalige gemeente Brielle op 9 januari en voormalig Westvoorne kan dit op 10 januari op de aanbiedplaats van de minicontainers om 7:30 uur;  
  • U kunt uw boom ook inleveren bij de milieustraat.
Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.