GemeenteHellevoetsluis

Herstel oever kanaal door Voorne in Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – Een deel van oever van het kanaal door Voorne (Hellevoetsluis) moet vervangen worden. In opdracht van de gemeente Voorne aan Zee start maandag 2 oktober aannemer Van den Herik Sliedrecht met de werkzaamheden. De verwachting is dat het werk half december kan worden afgerond.

Werkzaamheden

De houten damwand aan de westzijde langs de oever van het kanaal wordt vervangen door een nieuwe stalen damwand. Dit betreft het stuk vanaf de loopbrug van de watersportvereniging Haringvliet tot aan het terrein van de betonningsdienst van Rijkswaterstaat. Om dieren de mogelijkheid te bieden om de kant op te klimmen wordt er een aantal fauna uittreedplaatsen gerealiseerd.

De oever aan de westzijde van het kanaal tussen het winkelcentrum de Struytse Hoeck en de Burgemeester Aarsebrug (De Sprong) wordt vervangen door een nieuwe oever van breuksteen.

De werkzaamheden worden vrijwel geheel vanaf het water uitgevoerd.

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.