EvenementenHellevoetsluis

Hellevoetsluis maakt zich op voor Vestingdagen 2.0

Een aantal dagen bom vol activiteiten voor jong en oud

Advertentie

Hellevoetsluis – In het derde weekend van augustus worden traditioneel de Vestingdagen georganiseerd, de Vestingdagen 2.0 editie!

Op de vrijdag: geniet van de gezellige muziek, iets te drinken en/of te eten bij de lokale horeca en opening Vestingdagen 2.0 Hellevoetsluis op de Oostzanddijk om 19.00 uur.

Op de zaterdag en zondag is er lekker eten, drinken en overal muziek bij de horeca, de traditionele braderie, trekkerclub/modelplein, diverse schepen in de Koopvaardijhaven, musea om te bezoeken, rondleidingen Verdedigingswerken, een Ibiza en curiosamarkt, een molenfair, demonstratie ringsteken, platenbeurs, roofvogelshow, Viva Las Vegas plein en nog veel meer.

Het spectaculaire vuurwerk op de zaterdagavond om 22.30 uur mag natuurlijk ook niet ontbreken. Op het Zuidfront staat een kermis met allerlei attracties. Kom lekker botsen op de autoscooterbaan, en voor de echte waaghalzen staat de Breakdance er of ga jij liever in de Body shake?

Voor de kleintjes is er een draaimolen en kunnen zij eendjes vissen, en natuurlijk mag de suikerspin niet ontbreken. Kortom voor elk wat wils. Het Reuzenrad is ook dit jaar weer aanwezig.

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.