HellevoetsluisGemeente

Havenmedewerkers voor bediening brug en sluis in Hellevoetsluis gezocht

Advertentie

Hellevoetsluis beschikt over een zestal schitterende havens met in totaal zo’n 2000 ligplaatsen. De havens bieden een prachtige uitvalsbasis voor watersporters die van het weidse water van het Haringvliet en de zee houden.

Vanuit Hellevoetsluis is het mogelijk om,  zowel via de binnenwateren als de zee, verder de Zeeuwse en Zuid-Hollandse Delta in te varen.   

Vooral in de zomer is het een drukte van belang in en om de havens. Zeilboten en jachten varen in en uit, terwijl vele toeristen lopend en fietsend de vesting bezoeken. Voor de bediening van de draaibrug in de Vesting van Hellevoetsluis en de bediening van de sluis en de brug in het Voorns kanaal, zijn we op zoek naar mensen die het heerlijk vinden om deze zomer buiten en onder de mensen te zijn.

Wij zoeken een aantal Havenmedewerkers die deze zomer de gasten van de haven verwelkomen in het mooie Voorne aan Zee. Ben jij of ken jij iemand voor wie dit een mooie zomerse tijdsbesteding zou kunnen zijn? Ook mensen die met pensioen zijn gegaan, maar dit leuk zouden vinden, zijn van harte welkom om te reageren. 

Als havenmedewerker ben je het gezicht van de haven. Samen met een vaste medewerker bedien je twee bruggen en een sluis. Je houdt contact met boten met behulp van telefoon of marifoon. Je rekent havengelden af en houdt bij welke schepen door de brug of door de sluis gaan. Je bent gastvrij en representatief en je spreekt op zijn minst een beetje Engels of Duits. Samen zorg je ervoor dat gasten zich welkom voelen en dat alles in de haven op rolletjes loopt. Als er een match is, wordt een uitzend- of oproepovereenkomst aangegaan.

Zien we jou deze zomer op de brug?
Neem contact op met de havenmeester Kees Keijzer (06-34380228) of met Randstad via 06-51707430.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.