AlgemeenBrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Haringvlietbrug afgesloten in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 februari

Advertentie

Voor de renovatie van de Haringvlietbrug zijn de afgelopen maanden verschillende afrondende werkzaamheden uitgevoerd. In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 februari worden hiervoor nog testen uitgevoerd waarbij de brugklep wordt geopend.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Daarvoor is van vrijdag 9 februari 22.00 uur tot zaterdag 10 februari 05.00 uur de Haringvlietbrug, hoofdrijbaan en parallelbaan, in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer.

Omleidingen

Tijdens de nachtafsluiting van de Haringvlietbrug wordt verkeer omgeleid via de A16 (Moerdijkbrug) of via de N57 (Haringvlietdam). Verkeer van en naar de Hoeksche Waard kan tijdens de afsluiting tolvrij door de Kiltunnel (N217). Verkeer moet rekening houden met 30 minuten extra reistijd.

Kijk voor route-informatie op www.rwsverkeersinfo.nl of www.vananaarbeter.nl.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.