Rockanje112/Misdaad

Update: Grote brand bij Beachclub8 in Rockanje, beachclub volledig verwoest.

Advertentie

Rockanje – Om 04:36 uur kreeg de Brandweer een melding van “Brand bijgebouw” aan de Swinsedreef. Bij aankomst bleek het te gaan om Beachclub8 in Rockanje. Al snel schaalde de Brandweer op naar grote brand.

Brandweerkorpsen vanuit de wijde omgeving verleenden assistentie ter bestrijding van de brand. Ook richtte de Brandweer zich op de omliggende duinen. Deze worden voortdurend nat gehouden om overslag te voorkomen.

Burgemeester de Jong kwam zich persoonlijk op de hoogte stellen van de situatie.

Naar verwachting zal de Brandweer nog enkele uren nodig hebben om de brand te blussen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is vooralsnog niet duidelijk.

Update: 10:00 uur
De Brandweer laat de beachclub gecontroleerd uitbranden- en richt zich eveneens op het nathouden van het duingebied. De parkeerplaats bij 1e slag is afgesloten. Met een speciale drone kan de brandweer “warmte-gebieden” in kaart brengen, om zo gericht mogelijk te kunnen bestrijden.

De beachclub kan als volledig verloren worden beschouwd.

Bron- en foto’s: RegioRockanje. Zonder schriftelijke toestemming van RegioRockanje is het niet toegestaan om beeldmateriaal te gebruiken.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.