Brielle

Groot onderhoud Turfkade Brielle

Advertentie

Herinrichting Turfkade vordert gestaag – de verwachting is dat een deel van de Turfkade snel open kan!

De herinrichting van de Turfkade volgens de Brielse binnenstad- en havenvisie is al een tijd in uitvoering. Hoewel de ondernemers te voet bereikbaar zijn, kijken bezoekers, winkeliers en eigenaren van de andere bedrijven reikhalzend uit naar het moment dat de bestrating klaar is. Want dan kan iedereen genieten van meer ruimte voor verblijven (nu de kademuur is opgehoogd), nieuwe bomen en straks de aanlegsteiger met terrassen langs het water.

Kade deel(s) weer open

Als alles goed gaat de komende week, dan is het mogelijk dat eind deze/ begin volgende week het deel van de Turfkade vanaf de Varkenstraat (Hema) weer open gaat. Natuurlijk onder voorbehoud! Auto’s kunnen er dan ook weer kort parkeren. Uiteraard is er dan nog het een en ander te doen voor de werkzaamheden helemaal klaar zijn, maar het begin van het (mooie) eind is in zicht!

Lees op de website van de gemeente over de binnenstad- en havenvisie m.b.t. de Turfkade: www.voorneaanzee.nl/turfkade

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.