Gemeente

Groene Stranddag op 18 juni 2022

Advertentie

Rockanje – Op 18 juni 2022 om 11.00 uur organiseert de gemeente Westvoorne samen met het project ‘Het Groene Strand’ een bijeenkomst over natuur op het strand voor alle geïnteresseerde natuur- en strandliefhebbers. Deze bijeenkomst vindt plaats op het strandplein van de 1e Slag te Rockanje. 

Stichting Strand in Zicht staan met een avonturenkar waaruit activiteiten worden georganiseerd. Zoals vissen met een kornet, sorteren van dieren en planten uit de vloedlijn en het samen bekijken van strandvondsten. Vrijwilligers van de Vogelbescherming vertellen over het initiatief van “De Strandbroeders”. Verder is er gelegenheid om mee te doen aan een opruimactie op het strand, ook erg leuk voor de kinderen! U bent van harte welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Bron- en foto: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.