AlgemeenBrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Gezocht: Redactieleden voor Regio0181.nl Zoeken wij jou?

Advertentie

Voorheen kende je ons waarschijnlijk als RegioRockanje.nl, RegioHellevoetsluis.nl, RegioVoorneaanZee.nl- of RegioBrielle.nl.

Dit om alle inwoners, toeristen en andere belangstellenden te voorzien van al het laatste nieuws, evenementen, vacatures- en meer uit regio 0181. Zo bieden wij een platform aan voor eenieder die interesse heeft in Voorne aan Zee en Nissewaard, en is het voor ondernemers mogelijk om gericht bij ons te adverteren.

Met meer dan 75.000 unieke bezoekers per maand, mogen wij ons oprecht één van de grootste nieuws en actualiteitenwebsites van de regio noemen.

Rudy | Redactielid

Maar dit kunnen wij niet alleen! Voor Regio0181.nl zoeken wij redactieleden op vrijwillige basis. Vind jij het leuk om artikelen te schrijven, sociale-media kanalen bij te houden en/of fotoreportages te maken? Dan zoeken wij jou!

Met het gebruik van AI is het publiceren van een artikel een fluitje van een cent!

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.