Gemeente

Gemeente Westvoorne organiseert duurzaamheidsavond op 27 oktober

Advertentie

Op donderdag 27 oktober organiseert gemeente Westvoorne in De Man in Oostvoorne een Duurzaamheidsavond. Wilt u meer weten over zonnepanelen en andere mogelijkheden om geld te besparen op uw energiekosten? Dan bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Centraal deze avond staat een presentatie van energiecoach John van Lit over zonnepanelen op daken van huizen. Deze leveren een belangrijk aandeel in de energietransitie. Bij de keuze om zonnepanelen aan te schaffen zijn er vaak vragen over de salderingsregeling die geldt bij het ‘terug leveren’ van stroom. Wat houdt die in en wat betekent dat voor mij? Hoe interessant zijn zonnepanelen als investering, vooral nu? Natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van uw vragen, ook over andere duurzaamheidsonderwerpen.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.