Omliggende gemeenten

Geen coffeeshop / afhaallocatie cannabis aan de Oostdijk 4 Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – In de afgelopen paar weken is er veel commotie ontstaan over de vestiging van een afhaallocatie voor cannabis aan de Oostdijk 4. Op donderdag 9 juni is hier uitgebreid over gesproken tijdens de ingelaste gemeenteraadsvergadering. Aan het eind van de vergadering heeft de burgemeester toegezegd dat de coffeeshop / afhaallocatie voor cannabis aan de Oostdijk niet doorgaat. 

Nu de locatie aan de Oostdijk 4 niet doorgaat, vervalt ook de inloopavond van aanstaande donderdag 16 juni, die gepland stond. In het college zal verder gesproken worden over de vervolgstappen. Omwonenden van de Oostdijk 4 ontvangen komende week een brief waarin het niet doorgaan van de locatie wordt bevestigd. 

Burgemeester Milène Junius: “De communicatie met omwonenden is anders gelopen dan de bedoeling was, ik betreur het dat dat het zo is gegaan. Dit is niet de manier waarop wij normaal gesproken met omwonenden omgaan bij ingrijpende veranderingen. Dit heeft tot veel onrust geleid, en ik bied daar mijn excuses voor aan.”

Bron: Gemeente Hellevoetsluis

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.