112/MisdaadHellevoetsluis

Gaslucht in woning geroken in Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – Dinsdagmiddag 19 maart omstreeks 16.30 uur werd een gaslucht in een flatwoning geroken aan de Vaargeul in Hellevoetsluis.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

De brandweer was aanwezig en heeft metingen verricht in de flatwoning. De situatie werd veiliggesteld en is uiteindelijk overgedragen aan netbeheerder Stedin. De netbeheerder heeft samen met de brandweer metingen verricht in de woning en in omliggende woningen om erachter te komen waar de gaslucht vandaan kwam.

Waar de gaslucht precies vandaan kwam is niet bekend, Stedin doet hier onderzoek naar. Een ambulance werd uit voorzorg opgeroepen maar bleek uiteindelijk niet nodig.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.