RockanjeOostvoorne

Fotoboek Westvoorne in Beeld als afscheidscadeau voor inwoners

Advertentie

Op 1 januari 2023 houdt de gemeente Westvoorne na 42 jaar op te bestaan. Een feit dat we graag willen markeren met een bijzonder afscheidscadeau voor onze inwoners: het fotoboek Westvoorne in Beeld. Dit boek valt deze week bij alle huisadressen in Westvoorne op de mat.

Voor inwoners, door inwoners

Het fotoboek is samengesteld uit foto’s die inwoners in de afgelopen 11 jaar instuurden voor de wekelijkse rubriek Westvoorne in Beeld. Uit alle ingezonden foto’s hebben we 100 foto’s uitgezocht, die Westvoorne laten zien door het jaar heen. Burgemeester De Jong: “Hoe mooi is het om een afscheidsboek voor de inwoners te laten maken dóór de inwoners zelf? Ik ben er ongelofelijk trots op!”

Hofleveranciers

We hebben door de jaren heen een aantal hofleveranciers gehad voor Westvoorne in Beeld. Mensen die bijna wekelijks foto’s instuurden. Een aantal van hen komt in het boek aan het woord. Ze vertellen over dat ene moment, hun favoriete plek of onderwerp. Burgemeester De Jong ging met twee van hen, Anne-Marie Karsdorp en Olga Kegel terug naar de plek waar zij hun foto maakten en vroeg hun wat die plek voor hen zo bijzonder maakt. 

Eerste exemplaar

Tijdens zijn officiële afscheid op 19 december heeft burgemeester De Jong vol trots het eerste exemplaar overhandigd aan burgemeester Aboutaleb van Rotterdam. 

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.