112/MisdaadRockanje

Forse aanrijding tussen personenauto en vrachtwagen in Rockanje

Advertentie

Rockanje – Dinsdagmiddag 5 september rond 15.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Zwartedijk in Rockanje. Een vrachtwagen en een personenauto waren met elkaar in botsing gekomen.

De personenauto belandde in de naastgelegen sloot, de bestuurster kwam bekneld te zitten en raakte daarbij gewond. De vrouw is door de brandweer uit de auto bevrijd en door het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De hond in de personenauto raakte ook gewond. De hulpdiensten schaalde op naar sein ‘middel hulpverlening. Ook de traumahelikopter werd ingezet. De politie zal de toedracht van het ongeval onderzoeken. Tijdens de afhandeling van het incident was de weg volledig afgesloten voor het verkeer.

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.