112/MisdaadRockanjeVoorne aan Zee

Fornuis vat vlam | Kolpapad Rockanje

Advertentie

Rockanje – Donderdagmorgen 20 juni om 11.30 uur was brand ontstaan in de keuken van een woning aan het Kolpapad in Rockanje.

De bewoners belde rond 11.30 uur 112 toen er in een apparaat in de keuken brand was uitgebroken. De vrijwillige brandweer van Rockanje rukte meteen met spoed uit naar de woning en schaalde na aankomst op naar middelbrand, waardoor ook de brandweer uit Oostvoorne ter plaatse kwam.

De reden om op te schalen naar middelbrand, was in verband problemen met de waterwinning. De brandweer had het vuur in de keuken snel onder controle en heeft het apparaat uit de woning gehaald.

De brandweer heeft hierna een nacontrole gedaan en de woning geventileerd. De inzet van de brandweer trok veel bekijks van buurtbewoners.

Er raakte verder niemand gewond bij de woningbrand. Stichting Salvage zal de schade met de bewoners en de verzekering verder afhandelen.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.