Brielle

Fase 2 voor Turfkade in Brielle aangebroken

Advertentie

Sinds november 2021 wordt er gewerkt aan de herinrichting van de Turfkade. De afgelopen tijd is er hard gewerkt en inmiddels is fase 1 van het project afgerond. Binnenkort wordt er gestart met fase 2. De gemeente Brielle heeft aannemersbedrijf Lindeloof B.V. de opdracht gegeven om de werkzaamheden van deze fase uit te voeren. De Turfkade is onderdeel van de Binnenstad-en havenvisie. 

Op donderdag 24 november zal gestart worden met de herinrichtingswerkzaamheden. Er wordt begonnen aan de zijde van de Hema en het werk zal eindigen bij de visboer.

Tijdens de duur van het project is Stefan van Klaveren van Lindeloof bv. aanspreekpunt voor omwonenden en andere betrokkenen. Hij is op werkdagen tussen 07.00 – 16.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 06-24234297 of per e-mail: s.vanklaveren@lindeloof.nl.

Meer informatie is te vinden op de website https://www.brielle.nl/turfkade

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.