AlgemeenBrielleHellevoetsluisNieuwenhoornOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Extra subsidie voor inwoners bovenop de inkoopactie voor isolatieglas

Advertentie

Inwoners van gemeente Voorne aan Zee kunnen gebruik maken van een subsidieregeling om geld te krijgen wanneer u uw glas vervangt, uw vloer isoleert of de binnenzijde van uw dak isoleert. De subsidieaanvraag loopt namens de gemeente via “Winst uit Je Woning”.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Momenteel loopt er ook een inkoopactie voor isolatieglas via de WoonWijzerWinkel. U kunt hieraan deelnemen en daarnaast ook gebruik maken van de subsidieregeling.

Hoe kunt u gebruik maken van deze subsidieregeling? 

U kunt deze vergoeding krijgen als u voldoet aan de volgende voorwaarden: 
•    uw woning heeft een WOZ-waarde van minder dan 429.300 euro.
•    uw woning heeft een (geschat) energielabel D, E, F of G.
•    als uw energielabel geschat is, bepaalt een adviseur of uw woning minimaal 2 slecht geïsoleerde bouwdelen heeft.
•    er geldt een minimaal aantal vierkante meter om te isoleren.

Hoe subsidie aanvragen? 

Denkt u in aanmerking te komen voor deze subsidieregeling? Dan kunt u bellen naar Winst uit je woning via 023-583 69 36 of mailen naar info@winstuitjewoning.nl Het team van ‘winst uit je woning’ zit klaar om u verder te helpen. Zij vertellen u precies welke gegevens u moet aanleveren. 

Meer informatie over de inkoopactie?

Kijk voor meer informatie over de groepsaankoop voor isolatieglas en zonnepanelen op www.woonwijzerwinkel.nl/voorne-aan-zee. Deze inkoopactie loopt nog tot eind maart. 

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.