Zomerfeest Tinte

Advertentie

Ook dit jaar is er weer een prachtig programma samengesteld met acts, artiesten & activiteiten ​voor het  35 jarige Zomer Tintefeest.

Op zaterdagmiddag is er leuke kindermiddag (toegang gratis) met onder meer een speciale peutervoorstelling, schuimparty, waterspektakel, jeugdbrandweerwedstrijden en nog veel meer….

Zoals altijd kan er geparkeerd worden op loopafstand (500 m) van het feestterrein op het weiland aan de Strypseweg in Tinte.

Wil je extra lang genieten van het Zomerfeest en je geen zorgen maken over hoe je thuis moet komen? Boek dan een plek op de enige echte festival camping “Kemping Tinte”. Naast gezelligheid bieden ze je ook nog exclusieve optredens, entertainment, en een ontbijtservice aan. Op vrijdag is er ook een BBQ speciaal voor de Kemping gasten.

Bron: Opvoorneputten.nl

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.