Evenementen

Er op uit in Voorne aan Zee; wat is er dit warme en zonnige weekend te doen?

Advertentie

Wilt u er dit weekend lekker op uit in Voorne aan Zee? Ook dit warme en zonnige weekend valt er weer genoeg te beleven. Gaat u er op uit? Vergeet u dan niet te beschermen tegen de zon. En let op: Laat nooit kinderen of dieren achter in de auto. Ook niet voor een paar minuten!

Van de weekmarkt in Hellevoetsluisof bezoek de rommelmarkt in Hellevoetsluis of Zwartewaal. Op de Hofwei in Oostvoorne vind het jaarlijkse BuytenLust Festival plaats.

Gaat u liever in de avond op pad? In het Brandweermuseum start vandaag een reeks zaterdagavondconcerten.

Naast deze activiteiten kunt u natuurlijk ook genieten van een wandeling op één van de prachtige stranden en in de natuurgebieden.

De bovenstaande activiteiten zijn een selectie. Klik op de onderstaande knop om het volledige overzicht te bekijken.

Mist u activiteiten in de agenda? Of organiseert u (binnenkort) zelf een activiteit in Voorne aan Zee? Meld activiteiten makkelijk en gratis aan! U bent hiervoor alleen een gratis account nodig. Klik op een van de onderstaande knoppen.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.