Algemeen

Er op uit in Voorne aan Zee; wat is er 2e paasdag te doen?

Advertentie

Wilt u er deze 2e paasdag lekker op uit in Voorne aan Zee? Er valt genoeg te beleven. Wel zal het in de loop van deze ochtend overal gaan regenen. De temperatuur komt vandaag op zo’n 14 graden.

Bezoek de Kermis in Oostvoorne– of ga paaseieren zoeken bij openluchtmuseum de Duinhuisjes in Rockanje. In Rockanje kunt u vandaag ook pasen vieren bij het Alpaca Greenhouse. Daarnaast ontvangt de horeca in de gemeente Voorne aan Zee u graag voor een heerlijke paasbrunch of diner.

Naast deze activiteiten kunt u natuurlijk ook genieten van een wandeling op eén van de prachtige stranden en natuurgebieden.

Mist u activiteiten in de agenda? Of organiseert u (binnenkort) zelf een activiteit in Voorne aan Zee? Meld activiteiten makkelijk en gratis aan! U bent hiervoor alleen een gratis account nodig. Klik op een van de onderstaande knoppen.

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.