HellevoetsluisGemeente

Enquête over winkelcentrum De Struytse Hoeck

Advertentie

Hellevoetsluis – De vernieuwing van winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis is afgerond; een ware metamorfose vergeleken met een aantal jaar geleden. Het winkelcentrum is nagenoeg helemaal opgeknapt en nu is het van belang om het ook in de toekomst aantrekkelijk te houden.

Voor de gemeente destijds met de vernieuwing begon, is in 2015 samen met diverse partijen een centrumvisie ontwikkeld. Die visie gaat de gemeente nu gezamenlijk actualiseren.

De gemeente vraagt u een enquête in te vullen; “We willen graag weten in hoeverre de vernieuwing voldoet aan de wensen en verwachtingen van de bezoekers. De resultaten uit de enquête zijn ook belangrijk om een realistisch toekomstperspectief voor het winkelcentrum te schetsen”

Klik hier om naar de enquête te gaan

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.