Alles lezen? Kies voor PREMIUM

Klik hier voor meer informatie
GemeenteBrielleHellevoetsluisNieuwenhoornOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Enquête over verduurzamen van historische gebouwen en beschermde gebieden

Advertentie

De gemeente Voorne aan Zee heeft ruim 600 monumenten. Ook zijn er drie gebieden, ook wel stadsgezichten, die door het Rijk zijn beschermd. Dat zijn de Ontginningen Voornes Duin, Vesting Brielle en Vesting Hellevoetsluis. De verzameling van monumenten en beschermde gebieden noemen we ook wel erfgoed.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

We zijn in Nederland bezig met maatregelen om gebouwen duurzamer te maken en energie te besparen, bijvoorbeeld door isoleren, zonnepanelen aanleggen, of een warmtepomp installeren. Dat geldt ook voor het erfgoed in Voorne aan Zee. Alleen is verduurzamen voor erfgoed momenteel minder makkelijk dan voor andere gebouwen.

De gemeente werkt aan een nieuw beleid Duurzaamheid en erfgoed. Daarvoor wil ze graag weten hoe bewoners van de gemeente, eigenaren van erfgoed, en andere groepen daarover denken. Hierover stellen wij u graag een aantal vragen in een enquête. Ook als u niet in erfgoed woont, horen wij graag uw mening. 

Ga naar de pagina denkmeemetvoorneaanzee.nl voor het invullen van de enquête. Kunt u de enquête niet online invullen? Dan kunt u ook een papieren exemplaar aanvragen, via telefoonnummer 14 0181. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Namens de gemeente alvast bedankt voor uw deelname!

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.