BrielleEntertainmentEvenementen

Eerste editie Brielle live met grote namen

Advertentie

Brielle – Op zaterdag 27 mei 2023 komen er vele grote artiesten naar Brielle tijdens de eerste editie van Brielle Live op het achterste parkeerterrein van supermarkt Jumbo.

Op de line-up staan o.a. de volgende artiesten; Van Dik Hout, Frans Duijts, Kenny B, OG3NE- en vele anderen. Ook is het bijna 100% zeker dat Ronny Flex aan de line-up zal worden toegevoegd, al houdt de organisatie nog een kleine “slag om de arm”. Zo heeft de organisatie dan ook bewust gekozen voor een programmering dat jong en oud aanspreekt.

De kaartverkoop gaat op 24 maart 2023 om 12:00 uur van start via de website van de organisatie; BrielleLive.com

De tickets zullen €34,95 (exclusief €5,- servicekosten) per stuk gaan kosten. Voor een parkeerkaart rekent de organisatie €9,95 (exclusief €5,- servicekosten). Daarmee is Brielle Live ook direct een van de duurste festivals in de gemeente Voorne aan Zee.

Foto: Brielle Live

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.