GemeenteVierpolders

Dorpsraad Vierpolders hoopt op vrachtwagenverbod in Vierpolders

Advertentie

Dorpsraad Vierpolders is druk doende om te komen tot een vrachtautoverbod (met uitzondering van aantoonbaar bestemmingsverkeer) voor de kern van Vierpolders.

Er bestaat binnen deze kern geen enkel bedrijf dat bevoorrading of afvoer van goederen behoeft met uizondering vanwege horeca voor buurtcentrum ‘t Dijckhuis. Nu de Voorweg voor 4 weken wordt afgesloten voorziet Dorpsraad Vierpolders dat chauffeurs van vrachtauto’s hun weg rechtdoor door de kern van Vierpolders zullen vervolgen.

Daarnaast zal door Waterschap Hollandse Delta binnenkort de Voorweg worden afgesloten voor vrachtauto’s langer dan 12 meter. De chauffeurs van langere vrachtauto’s zullen dan ook door de kern van Vierpolders gaan rijden langs huizen die niet gefundeerd zijn.

De gemeente heeft al eerder gesteld dat vrachtverkeer binnen de kern Vierpolders veiligheidsrisico’s met zich meebrengt en ongewenst is. Het is nu wachten op daadkracht van de gemeente Voorne aan Zee. Dorpsraad Vierpolders wacht in spanning af op het te nemen verkeersbesluit wat een vrachtverbod mogelijk maakt.

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.